EDUKACIJASektori

Centar InLingua

Centar InLingua je otvorio svoja vrata u februaru 2021. godine. Pored ogromne ljubavi prema poslu kojim se bavi već 10 godina, vlasnica je na ideju o osnivanju Centra za strane jezike „InLingua“ došla upravo zbog toga što privatni centri, kao neformalni element u učenju stranih jezika, imaju manje grupe učenika, a časovi stavljaju akcenat na praktično znanje.

Naša misija je da edukaciji polaznika pristupamo sa posebnom pažnjom, isključivo putem primjene najkvalitetnijih programa. InLingua tim čine mladi, ambiciozni i iskusni predavači, posvećeni radu i unapređenju svojih vještina.

Dođite, upoznajte nas i provjerite kako mi, i dok rastemo, pravimo razliku.

Zašto izabrati naš centar?

Profesionalnost

Nastavu u Centru InLingua izvode diplomirani profesori jezika sa višegodišnjim iskustvom u radu, koristeći nastavne materijale i metodički pristup u skladu sa najvišim standardima struke.
Rad se odvija u malim grupama, tako da je posvećenost svakom polazniku maksimalna.

Fleksibilnost

Prilagođavamo se vašim zahtjevima i ciljevima, stoga izdvajamo i tailor-made kurseve jezika koji se odvijaju u mini grupama, a namijenjeni su i firmama, gdje su programi skrojeni po vašoj mjeri.
Naša snaga leži u neizmernoj ljubavi prema poslu, stručnosti, kvalitetu i želji da naši polaznici i mi rastemo zajedno.

Učenje

Za uspješno savladavanje svakog jezika postoji jednostavan recept: učenje i motivacija. Mnogi vjeruju da samo djeca imaju sposobnost brzog učenja. Tačno je da djeca brže pamte, ali odrasle osobe posjeduju veći nivo opšteg znanja i dublje poznavanje raznih tema. Mi ćemo vam pokazati koliko i kako učenje stranog jezika može biti zanimljivo u bilo kojoj dobi

  • Tel: 066-198/679
  • Adresa: Bijeljina, Ive Andrića10

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also
Close
Back to top button