LJEPOTASektori

FLORA HANDMADE

Nakit koji priča jezikom cvijeća

Flora Handmade je spoj prirode, ljubavi, pozitivne energije, zaboravljenog jezika cvijeća, emocija koje čekaju da ih izrazite dragoj osobi, poruka koje želite poslati svojoj okolini bez izgovorene riječi …

To je ručno rađeni nakit sa prirodnim cvijećem i kao takav izuzetno je neobičan i interesantan, te i najjednostavniju odjevnu kombinaciju može učiniti posebnom.

Na specifičan način spoj jednostavnosti i elegancije čini ga savršenim za svaku priliku, posebno u situacijama kada želite biti primijećeni.

Želja nam je svima koji izaberu Flora nakit prenijeti dio trenutka, viziju i emociju trenutka kada je upravo taj komad nakita nastajao. I baš kao što su svi ljudi po nečemu različiti tako je i svaki model ovog nakita drugačiji na svoj način i spreman za svoju “drugu polovicu”, baš za vas.

Nastojimo vam prenijeti harmoniju prirode sa cvijećem koje dolazi iz cijele BiH pa i iz drugih država. Pružamo vam mogućnost da bez obzira na godišnje doba, vaš omiljeni cvijet nosite cijelu godinu.

Interesantno je da svaki cvijet ima svoje značenje, simboliku koja priča baš vašu priču, šalje vašu poruku i otkriva vaše emocije jezikom cvijeća.

Želimo vam prenijeti pozitivnu energiju i čekati da nam se ona vrati sa zadovoljstvom i osmjehom na vašem licu uz Flora nakit na vama.

Budite jedinstveni, budite samo svoji i probudite sreću i zadovoljstvo u vama. Izaberite za sebe Flora Handmade nakit.

www.florahandmade.ba

O.D. Flora Handmade

Kasima Hadžića 59, 71000 Sarajevo

info@florahandmade.ba

+387(0) 62 229 555

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 9:00h – 15:00h

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also
Close
Back to top button