Inspiracija

SAMIRA AVDIĆ:

SIMPERFECT i Namjestaj.shop pretvaraju promociju, prodaju i kupovinu vaših proizvoda u zadovoljstvo

Namjestaj.shop – Ideja posebnih usluga prodaje i promocije namještaja proistekla je iz samog iskustva i rada u ovom sektoru, u odjelu marketinga i prodaje. Uvidjevši da se malo pažnje poklanja promociji i prodaji na domaćem tržištu ali i zajedničkom predstavljanju na inostranim tržištima odlučili smo osmisliti platformu koja će uvezati sve tri karike ovog lanca. Mogla bih reći da je platforma namjestaj.shop novorođenče marketinške agencije Simperfect koja nudi i usluge digitalnog i tradicionalnog marketinga za klijente iz ovog ali i drugih sektora. Posebna nam je draž raditi za kompanije koje uživaju u edukaciji svojih kupaca; ovo nam kroz rad omogućava učenje o svakom sektoru i novim idejama i dometima industrija u BiH.

Namjestaj.shop prva je platforma za promociju i prodaju namještaja iz Bosne i Hercegovine. Prateći svijetski i regionalni trend odlučili smo tržištu drvno-prerađivačke industrije u Bosni i Hercegovini ponuditi moderan način promocije, prodaje i kupovine. Izgradili smo jedinstvenu platformu proizvođača namještaja iz Bosne i Hercegovine koja je svojevrstan online sajam namještaja sa stalnom postavkom. Na engleskom, njemačkom i bosanskom jeziku proizvođače predstavljamo partnerima i kupcima iz zemlje, Evrope i svijeta. Poseban dio platforme je i online prodavnica u kojoj kupci iz Bosne i Hercegovine mogu pregledati i kupiti najnoviju kolekciju ili outlet program. Danas smo jako zadovojni postignutim u prethodnih osam mjeseci i činjenicom da su nas mnogi proizvođači prepoznali kao važnog partnera u ispunjavanju svojih ciljeva. Svakim danom dobivamo nove upite i sve veći broj namještajaca prepoznaje važnost ovakve platforme za naše tržište. Postoje nove ideje i dijelovi koje želimo poboljšati, aplikacija namjestaj.shop je u pripremi kao i online sajam namještaja u kojem će učešće uzeti postojeći partneri ali i oni koji to (zasad) nisu. Pozivamo naše namještajce da se već danas prijave na namjestaj.shop ali i budu nam partneri u izgradnji veće vrijednosti za nas i naše kupce.

Mala i srednja preduzeća stubovi su svih jakih ekonomija i mladi u BiH trebaju ići tim putem. Ako imate ideju i želju da radite više od osam sati dnevno za mnogo veće zadovoljstvo, za finansijski ali i lični uspjeh, nemojte propustiti priliku i dopustiti da neko drugi ostvari vašu zamisao prije vas.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button