NOVOSTI

Započela najveća digitalna promotivna kampanja FBIH

24.01.2022

U petak, 21.01.2022.godine započela je dugo očekivana i najveća digitalna promotivna kampanja Bosne i Hercegovine.

26 najljepših atrakcija u Federaciji Bosne i Hercegovine predstavljaju se u novom ruhu na Trip Advisoru, najvećoj i najpoznatijoj svjetskoj web platformi za putovanja.

Cilj ove tromjesečne TripAdvisor kampanje koju financira Federalno ministarstvo okoliša i turizma, a implementira Privredna/Gospodarska komora FBiH, uz podršku USAID Turizam projekta, je unapređenje i podizanje turističke privlačnosti i atraktivnosti Federacije Bosne i Hercegovine kao prepoznatljive turističke destinacije u cijeloj Europi i svijetu, a posebno na njenim prioritetnim tržištima, onima Austrije, Njemačke, Turske, Srbije te  Hrvatske.

Ove zadivljujuće, nezaboravne i avanturističke atrakcije, prikazane na novi, moderniji način, privući će turiste s većom platežnom moći s ključnih tržišta Europe da dođu u Bosnu i Hercegovinu i putuju po ovoj divnoj i nedovoljno otkrivenoj zemlji srcolikog oblika.

Jedinstvena bosanskohercegovačka mješavina kulturnih atrakcija Istoka i Zapada, avantura izvan utabanih staza i uzbudljivih outdoor iskustava bit će prikazana na tri jezika; engleski, njemački i turski, na najpopularnijoj svjetskoj platformi za putovanja.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button