EDUKACIJASektori

Kreativno i zabavno učenje PlaySchool d.o.o.

PlaySchool je mjesto gdje se uči jer se voli!

Nastao je kao želja učiteljice da stvori mjesto gdje će se djeca osjećati prihvaćeno, sigurno i sretno.

Zahvaljujući ugodnom i poticajnom okruženju djeca u PlaySchool-u brže uče, usvajaju znanja i vještine, razvijaju svoje socijalne kompetencije.

Pružamo usluge edukativno-zabavnih radionica koje prate školski nastavni plan i program (FunMatika, BHS radionice, FunEnglish, Njemačke radionice, Klub knjige za djecu, Art & Craft, Šahovske radionice i Predškolske radionice).

Tokom raspusta organizujemo Ljetni i Zimski kamp gdje djeca kroz bogatstvo sadržaja i aktivnosti razvijaju radoznalost, proširuju znanje o temama koje nisu obuhvaćene formalnim obrazovanjem.

Tokom čitave godine pružamo i usluge produženog boravka za djecu uzrasta od 5 do 12 godina. Program je pažljivo osmišljen i nastao je kao rezultat 30-godišnjeg iskustva u radu sa djecom i kontinuirane edukacije.

To je program koji se ne naslanja na samo jedan pedagoški pravac, nego objedinjuje sve najbolje iz mnogih pedagogija, a koje odgovara djeci našeg podneblja.

Program je autentičan, inovativan i jedinstven na tržištu. U potpunosti zadovoljava potrebe savremenih roditelja koji mnogo rade, ali im je stalo do akademskog napretka svoje djece.

Djeca u PlaySchool produženom boravku završe sve svoje školske obaveze, izvježbaju i nauče, imaju dodatne časove engleskog i njemačkog jezika, svaki dan provode vrijeme na svježem zraku, a poslijepodne pohađaju naše edukativne i kreativne radionice.

Svaki minut je pažljivo isplaniran i upotpunjen aktivnostima koje imaju svhu da razviju dječije potencijale, probude radoznalost, kreativnost i da odgojno djeluju na dijete.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also
Close
Back to top button