ITSektori

Look2All

Look2All  se bavi prodajom i najmom web trgovina. Nudimo kvalitetnu e commerce platformu bazirana na ASP.net Microsoftovim tehnologijama. Pružamo profesionalnu on line trgovinu razvijenu za potrebe malih ,srednjih i velikih biznisa. U potpunosti smo prilagođeni za B2B i B2C poslovanje. Također pripremamo platforme za turizam .

Osiguravamo vrhunsku skalabilnost, neograničeno prilagođavanje, visoke performanse i stabilnost. Klijentima isporučujemo aktivnu web trgovinu za 24 h. Omogućavamo mnogobrojne mogućnosti poslovanja unutar web trgovine, te prilagođavanje platforme svim poslovnim procesima i zahtjevima firme.

Našim klijentima nudimo najam web trgovine uz minimalne mjesečne troškove , sa opcijom odustajanja u svakom trenutku bez obaveze.

Naš fokus je usmjeren na stabilnu i funkcionalnu web trgovinu s implementiranim funkcijama i uslugama marketinga kako na samoj platformi tako i na marketingu društvenih mreža, a u cilju postizanja povećane prodaje i profita. Naše online trgovine su u potpunosti integrisane s društvenim mrežama, SEO optimizacijom , alatima za marketing , korisničkom podrškom i još mnogo funkcionalnih značajki koje su neophodne za profesionalni online biznis.

Ostale usluge: 

  • Prodaja i najam domena -u toku su intenzivne pripreme za prodaju i najam atraktivnih domena s posebnim naglaskom za online trgovine i turističke promocije) 
  • Zakup hostinga , najam VPS ,
  • Usluge Social Media Managera,  E mail marketinga, te usluge Viber marketinga .

Kako smo relativno registrovani prije 4 mjeseca, u toku su pripreme za sve dodatne usluge.

Također smo opredjeljeni , u smislu doprinosa lokalnoj zajednici , edukaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom za osposobljavanje za rad web administratora na platformi za on line trgovinu.

Informacije su dostupne na

www.look2all.com

www.rentašop.com

Demo verzije određene tematike web shop-a možete pogledati na :

www.kozmetika.look2all.com

www.sat.look2all.com

www.auto.look2all.com

www.car.look2all.com

www.delikates.look2all.com

U toku su kreiranje novih on line trgovina s atraktivnim dizajnom.

Social media :

https://www.instagram.com/look2all.web/

https://www.facebook.com/najamwebtrgovine/

Tešanjska 24

71 000 Sarajevo

www.look2all.com

www.rentašop.com

062 737 904

Vlasnik : Pencl Lana 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also
Close
Back to top button